Välkommen till Bellviks Gästbok

Välkommen till Bellviks Gästbok! Här kan Ni skriva en hälsning eller något annat som ni tycker handlar om Bellvik. Ni rekommenderas att skriva med vårdat språk, inga personangrepp eller annat som kan verka anstötligt.

Namn
E-postadress
Ort
Meddelande
Skriv in bokstäverna som du ser i bilden
Captcha test

den 15 september 2017, 17:26#3027
Namn:
E-postadress:
Ort:
Meddelande:Hej Bosse! Om du menar A Karlsson så tycker jag också att det liknar honom. Men om du tittar noga och kanske med förstoringsglas så ser du att det är skrivet ett namn på personen och jag tycker att det står Eugen. Men jag kan ha fel. Men August brukar vara lätt att känna igen på de gamla bilderna. Ha en trevlig fredagkväll!
den 15 september 2017, 11:22#3026
Namn:Bo Nilsson
E-postadress:
Ort:Nyköping
Meddelande:Hej igen Elsa! Bilden Du lagt ut den 12:e i denna månad tycker jag är intressant. Vad jag undrar över är när och var bilden är tagen. Jag tror mig veta att min morfar AK sitter som nummer fem från vänster.             mvh
den 13 september 2017, 09:41#3025
Namn:
E-postadress:
Ort:
Meddelande:Tackar så mycket!
den 12 september 2017, 22:22#3024
Namn:Gunnel
E-postadress:gunneloe@hotmail.com
Ort:
Meddelande:Välkommen i morgon och kör försiktigt!
Kram/Gunnel
den 4 september 2017, 22:42#3023
Namn:
E-postadress:
Ort:
Meddelande:Hej Mary! Alldeles riktigt! Det var jätteroligt att du hälsade på och det var klart att du skulle ha kaffe, jag tycker bara att du är såå häftig. Så ska en slipsten dras. Jag vet inte om jag tackade för rosorna, annars gör jag det nu, tack tack! Du är välkommen åter! Och förvånad över att du ville ha kaffe det är jag inte, du hade ju varit på ställen tidigare där det inte fanns den möjligheten. Ha det bra!
den 4 september 2017, 21:17#3022
Namn:Mary Rönnberg
E-postadress:
Ort:Vilhelmina
Meddelande:Förstod att du blev förvånad,hade inte druckit kaffe sedan 7 på morgonen så det var bara att be om kaffe.Är man ensam hela dagarna så passar man på när tillfälle ges att snacka.Tusen tack för att jag fick besöka dej i ditt fina hem.
den 30 augusti 2017, 17:32#3021
Namn:
E-postadress:
Ort:
Meddelande:Hej Bosse! Ja, det var länge sedan du hörde av dig i gästboken. Och att det skulle bli Trocadero som blev anledningen, men nostalgin kommer krypande ibland för oss alla. Det är inte så ofta jag dricker läsk och har nog inga speciella minnen när det gäller läsk. Jag håller mig mest till vatten, te och en kopp kaffe om dagen.  Den bästa drycken är ett glas gott kallt vatten tycker jag. Och det har jag där jag bor, egen brunn som inte sinar numera sedan vi grävde den djupare för ett antal år sedan. Dock inte djupborrad för det blir inge bra vatten, inte gott och hårt vatten i djupborrade brunnar. Ha det gott!
den 28 augusti 2017, 10:54#3020
Namn:Bo Nilsson
E-postadress:
Ort:Nyköping
Meddelande:Hej Elsa! Det var inte igår jag skrev här. Anledningen till att jag nu skriver är det Du skriver om Trocadero. Det väcker minnen hos mig. Anledningen till detta är att nämnda dryck var min favorit då jag med familj  gästade Bellvik på 50-talet. Vill minnas att etiketten ser lika ut idag men nu står det inte Själevads Bryggeri på den. Jag har smakat på den som vuxen och förstår inte hur jag kunde uppskatta den då. Tror det är en blandning mellan apelsin och passionsfrukt.     Med vänlig hälsning/Bo
den 20 augusti 2017, 17:41#3019
Namn:
E-postadress:
Ort:
Meddelande:Ja, men i receptet står det som rubrik; God och nyttig vegetariska morotsbiffar med -ja vad heter den där jäkla osten nu då, fetaost. Och så skulle det vara timjan och oregano. Och fy så dåligt det var, jag tror att det var örtkryddkombinationen som inte gick hem hos mig. Och säger därför blä igen! Jag gjorde godare mat i dag, men med karre`.
den 19 augusti 2017, 21:50#3018
Namn:Gunnel
E-postadress:gunneloe@hotmail.com
Ort:
Meddelande:Men Elsa, vad lagar du för mat?? Blääää...
Det finns ju så mycket god vegetarisk mat...varför laga ngt som är Blää.. :)
Vi hörs! Hoppas du blev mätt i alla fall.
Kram från Söstra!

Besöksräknare Startsidan

Du är besökare nr 12717251sedan sidan startade